Teamleider (Schiedam)

Omschrijving

Ter versterking van onze afdeling transport in Schiedam zijn wij op zoek naar een enthousiaste en gemotiveerde (junior) teamleider. Het betreft een fulltime functie in wisseldiensten.

 

Over Bidfood

Bidfood maakt foodprofessionals succesvoller. Op onze online marktplaats is iedere chef, kok en ondernemer verbonden met het mooiste internationale én lokale aanbod. Eenvoudig besteld en tot in de keuken bezorgd. Onze focus ligt volledig op de professionele foodwereld: van cafetaria tot cateraar, van kantine tot zorginstelling en van hotel tot restaurant.

 

Boven alles zijn wij een mensenbedrijf. Onze aanpak is persoonlijk. Samen zullen we ons altijd sterk maken voor onze klanten. Ieder vanuit zijn of haar eigen vakkennis, samen voor het best haalbare resultaat. Als geen ander begrijpen wij de unieke wensen en uitdagingen van iedere foodprofessional.

 

Liefde voor eten en drinken verbindt ons. En onze klantgerichtheid misschien nog wel meer. Samen bouwen we elke dag vol trots aan de mooiste marktplaats voor foodprofessionals.

 

Functie

 

In deze functie word je begeleid en verder opgeleid door twee ervaren senior teamleiders. Gezamenlijk zijn jullie het aanspreekpunt voor alle 80 chauffeurs van Bidfood Schiedam

Je bent een van de vaste aanspreekpunten voor onze chauffeurs. Je zorgt ervoor dat zij ’s ochtends vlot en met een glimlach vertrekken en bent hun aanspreekpunt bij terugkomst. Je staat met een lach achter het loket en hebt een goed luisterend oor. Rekening houdend met de klantenafspraken en gedurende de dag inspelend op eventuele veranderingen, ga je goed om met ad hoc uitdagingen en heb je een groot probleemoplossend vermogen. Je werkt niet alleen nauw samen met onze chauffeurs, maar ook met de afdelingen magazijn en Service & Support. Met in achtneming van de te behalen productiviteit, beschikbare capaciteit, tijdigheid, kwaliteit en beladingsgraad ben je verantwoordelijk voor de operationele continuïteit. Je lost calamiteiten op het gebied van chauffeurs en materieel op. Je speelt soepel in op verstoringen en vertragingen en regelt dat niet geplande bestellingen alsnog meegenomen worden. Deze functie wordt in wisseldiensten uitgevoerd (van 08.00 uur tot 17.00 uur en van 04.00 uur tot 13.00 uur en om de week op zaterdag).

Vereisten

Profiel 

De collega die we zoeken:

  • heeft een passie voor logistieke processen;
  • is resultaatgericht en toont initiatief;
  • kan goed plannen en organiseren (prioriteiten bepalen en benodigde acties uitzetten);
  • is een teamspeler (we werken op effectieve wijze samen aan een gezamenlijk resultaat);
  • heeft plezier in het verlenen van service aan klanten (intern en extern);
  • is communicatief vaardig (zowel verbaal als nonverbaal);
  • heeft minimaal een afgeronde MBO opleiding (in de logistieke richting);
  • is flexibel en toont voorbeeldgedrag;
  • is woonachtig binnen een straal van 25 km rondom Schiedam.

 

Wat biedt Bidfood

Bidfood biedt een afwisselende functie binnen een professionele organisatie, een team fijne collega’s en aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden. Herken jij jezelf in het bovenstaande profiel en wil jij je graag samen met ons sterk maken voor onze klanten? Dan zien we jouw reactie graag tegemoet!