Stagiair Online Marketing (Ede)

Omschrijving

Voor onze afdeling E-Commerce & Marketing in Ede zijn wij op zoek naar een stagiair online marketing. Bidfood is dé online marktplaats voor foodprofessionals en daarbij leidend op het gebied van food én service voor horeca, catering en zorg. Daar zetten al onze medewerkers zich elke dag voor in. Ligt jouw passie ook bij eten, drinken en dienstverlening op topniveau? Bidfood bied jou een dynamische stageplaats met volop kans om online marketing ervaring op te doen.

Werkzaamheden

Als stagair(e) word je onderdeel van het online marketingteam. Samen met het team zorg je ervoor dat klanten en prospects bidfood.nl en foodyard.nl online kunnen vinden en bezoeken. Dit doe je o.a. door mee te werken  aan de creatie van nieuwsbrieven, posts op social media en middelen binnen onze eigen webshop. De stagewerkzaamheden zijn erg afwisselend. Van het meedenken over en analyseren van campagnes tot YouTube optimaliseren, er komt van alles aan bod.

Periode en vergoeding

De startdatum en stageperiode zijn in overleg. Onze voorkeur gaat uit naar kandidaten die per 1 februari beschikbaar zijn. De stage duurt minimaal vier maanden. Je werkt 36 uur per week en ontvangt een stagevergoeding.

Vereisten

Profiel

De stagiair(e) die we zoeken:

  • volgt een HBO-opleiding in een commerciële richting (bijvoorbeeld commerciële economie, communicatie of food & business);
  • is nauwkeurig;
  • beheerst de Nederlandse taal goed, zowel in woord als schrift;
  • heeft passie voor food en horeca;
  • kan goed zelfstandig werken;
  • denkt graag mee en komt met eigen initiatieven.

Aanvullende informatie

Voor aanvullende informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Jomy de Fretes via jomy.defretes@bidfood.nl.

Solliciteren

Herken jij jezelf in het bovenstaande profiel en wil jij werken bij de grootste online marktplaats in business to business? Dan zien we jouw reactie graag tegemoet.