Opleidingkandidaten chauffeur Bidfood (gezocht)

Omschrijving

Wil jij graag vrachtwagenchauffeur worden, maar ben je nog niet in het bezit van een rijbewijs C en code 95? Dan zijn wij op zoek naar jou! Ter versterking van onze vestigingen Hoofddorp en Amsterdam zoeken wij naar opleidingskandidaten die als chauffeur en ambassadeur van Bidfood de weg op willen.


De baan

Onze chauffeurs bezoeken dagelijks de beste restaurants en komen ook doordeweeks in de voetbalkantine. Als chauffeur ben je verantwoordelijk voor het afleveren van eten en drinken bij restaurants, cafés, ziekenhuizen en voetbalkantines. Je rijdt in een vrachtwagen van Bidfood op diverse routes door de regio en maakt onze klanten blij met hun bestelling!


Na je start bij Bidfood wordt je opgeleid tot chauffeur. Daarnaast zal je tijdens je opleiding veel meerijden met je collega-chauffeurs, om te zien hoe zij hun werk doen. Daarna ga je zelf de weg op, samen met een rij-instructeur in een Bidfood vrachtwagen.

 

Werkzaamheden

Nadat je je opleiding hebt afgerond ga je echt aan de slag. Je start elke dag vanuit het distributiecentrum van Bidfood. Daar laad je de producten in die afgeleverd moeten worden bij onze klanten. Je controleert vooraf goed of je alle producten in de juiste hoeveelheden en kwaliteit hebt ontvangen.

 

Vervolgens ga je op pad en bezorg je de producten. Je gedraagt je als een goede chauffeur op de weg en krijgt (en neemt) de tijd om de producten netjes af te leveren. Service staat hierbij voorop en tijd voor een kop koffie bij de klant is er zeker. Aan het einde van je werkdag lever je de vrachtwagen netjes af op het distributiecentrum en lever je de bijgehouden rapportages in bij je team coördinator.


Vereisten

Profiel

De kandidaat die we zoeken:

  • is leergierig;
  • beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift;
  • heeft verantwoordelijkheidsgevoel en is betrouwbaar;
  • is minimaal 4 dagen per week beschikbaar.


Wat biedt Bidfood

  • Een volledige opleiding tot chauffeur met rijbewijs C en code 95.
  • Goed materiaal; de vrachtwagen, rolcontainers en andere materialen zijn van de juiste kwaliteit.
  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden.
  • Een professionele werkomgeving. Bidfood barst van de ervaring op het gebied van chauffeursdiensten en helpt je graag in jouw ontwikkeling als chauffeur.
  • Een team met fijne collega's.
  • Een goede balans tussen werk en privé.


Over Bidfood

Als dé online marktplaats in food richten wij ons volledig op de professionele foodwereld: van restaurant tot hotel, van cafetaria tot cateraar en van kantine tot zorginstelling. Met succes. Want wij groeien harder dan de markt.


Hoe meer klanten in onze webshop hun bestelling plaatsen, hoe meer chauffeurs er nodig zijn om al die bestellingen te bezorgen. Daarom zijn wij op zoek naar chauffeurs met rijbewijs C die het niet erg vinden om dagelijks te stoppen bij de beste restaurants, of de gezelligste sportkantines.


Solliciteren

Herken jij jezelf in het bovenstaande profiel en wil jij je samen met ons sterk maken voor onze klanten? Dan zien we jouw reactie graag tegemoet. Let op; onze opleidingstrajecten starten in januari, april, juli en oktober 2019. Mocht je nu al willen reageren, dan kan dat uiteraard ook.  We nemen contact met je op om een afspraak in te plannen.