Medewerker Commerciële Binnendienst (Hoofddorp)

Omschrijving

Voor onze vestiging in Hoofddorp is Bidfood op zoek naar een commerciële medewerker binnendienst. Het betreft een fulltime functie voor 36 uur per week.


Functie

Als commercieel medewerker binnendienst heb je een sales administratieve rol en vorm je, samen met je collega’s, een ijzersterk salesteam. Jij bent medeverantwoordelijk voor het onderhouden van goede klantrelaties. Je hebt een goede kennis van Excel. Je bent iemand die graag een stapje extra zet en je wilt samen met het team het beste uit het team en jezelf halen. Je wilt nieuwe dingen leren en stopt veel energie in je werk omdat je er voldoening uit wilt halen


Werkzaamheden


Als medewerker commerciële binnendienst bestaan je primaire taken uit:

 • telefonisch contact met interne en externe partijen, je weet de juiste lijntjes uit te zetten en schroomt niet om klanten te bellen voor vragen of om een afspraak te maken;
 • het uitwerken van offertes voor prospects;
 • het afwerken van de actiepunten n.a.v. de bezoeken van de accountmanagers;
 • het maken van statistiekoverzichten en rapportages.

Vereisten

Profiel 

De collega die we zoeken heeft:

 • een afgeronde MBO opleiding bij voorkeur richting horeca/hotelschool of sales;
 • affiniteit met food/horeca;
 • een pro-actieve werkhouding;
 • een commerciële drive en instelling;
 • is nauwkeuring;
 • een sterk analytisch en snel-lerend vermogen;
 • goede kennis en ervaring in het werken met Excel;
 • is resultaat- en marktgericht.


Over de afdeling

De afdeling commerciële binnendienst is een jonge, dynamische en flexibele afdeling binnen Bidfood waarin je de ruimte krijgt om de functie naar eigen inzicht te optimaliseren.


Over Bidfood

Bidfood maakt foodprofessionals succesvoller. Op onze online marktplaats is iedere chef, kok en ondernemer verbonden met het mooiste internationale én lokale aanbod. Eenvoudig besteld en tot in de keuken bezorgd. Onze focus ligt volledig op de professionele foodwereld: van cafetaria tot cateraar, van kantine tot zorginstelling en van hotel tot restaurant.


Boven alles zijn wij een mensenbedrijf. Onze aanpak is persoonlijk. Samen zullen we ons altijd sterk maken voor onze klanten. Ieder vanuit zijn of haar eigen vakkennis, samen voor het best haalbare resultaat. Als geen ander begrijpen wij de unieke wensen en uitdagingen van iedere foodprofessional.

Liefde voor eten en drinken verbindt ons. En onze klantgerichtheid misschien nog wel meer. Samen bouwen we elke dag vol trots aan de mooiste marktplaats voor foodprofessionals.


Wat biedt Bidfood

Wij bieden jou een afwisselende functie binnen een professionele organisatie, een team met fijne collega’s en aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden.


Solliciteren

Herken jij jezelf in het bovenstaande profiel en wil jij je graag samen met ons sterk maken voor onze klanten? Dan zien we jouw reactie graag tegemoet!

Een profiel/kennistest kan onderdeel uitmaken van de sollicitatieprocedure. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.