Medewerker Accounting (Ede - Fulltime)

Omschrijving

Ter versterking van de afdeling Accounting in Ede zijn wij op zoek naar een nieuwe collega.

 

Als Medewerker Accounting kom je te werken op een ambitieuze afdeling met acht medewerkers en rapporteer je direct aan de Teamleider Accounting. Deze afdeling heeft zojuist de stap gemaakt van ‘traditioneel boekhouden’ (vastleggen en controleren) naar financial control (naast vastleggen, tevens analyseren en rapporteren). Naast de uitvoerende financiële taken, heb je daarom ook een belangrijke taak om gegevens te analyseren en (verbeter)voorstellen door te voeren.

 

Belangrijkste taken en verantwoordelijkheden Medewerker Accounting:

 • Uitvoeren en analyseren van de grootboekadministratie, zowel op vestigings- /afdelingsniveau als op totaal Bidfood niveau
 • Beoordelen, controleren en uitvoeren van alle voorkomende boekingen en berekeningen;
 • Maken van balansspecificaties, vervaardigen van diverse periodieke en ad hoc overzichten tbv het management en de accountantscontrole;
 • Voorbereidende werkzaamheden met betrekking tot het opstellen van de periodieke belastingaangiften;
 • Verzamelen en registreren van operationele gegevens in administratieve systemen;
 • Mede verzorgen van de salarisadministratie en zorgdragen voor juiste journaalposten;
 • Medeverzorgen van WKR rapportage.

Vereisten

De ideale Medewerker accounting voldoet aan de volgende criteria:

 • Afgeronde HBO opleiding óf een afgeronde MBO+ (minimaal niveau 4, bijvoorbeeld Bedrijfsadministratie);
 • Minimaal 3 tot 5 jaar werkervaring in een soortgelijke functie;
 • Sterk analytisch vermogen en zeer nauwgezet;
 • Gedreven, betrokken, handson en no nonsens;
 • Proactief, leergierig en communicatief vaardig.
 • De nodige kennis van loon/salarisadministratie en het bezit van een PDL-diploma is een pre.

Daarnaast ben je 36 uur per week beschikbaar en woon je bij voorkeur in de omgeving van Ede.

 

Over Bidfood

Bidfood maakt foodprofessionals succesvoller. Op de online marktplaats is iedere chef, kok en ondernemer verbonden met het mooiste internationale én lokale aanbod. Eenvoudig besteld en tot in de keuken bezorgd. De focus ligt volledig op de professionele foodwereld: van cafetaria tot cateraar, van kantine tot zorginstelling en van hotel tot restaurant. Boven alles is Bidfood een mensenbedrijf. De aanpak is persoonlijk. Samen maken ze zich sterk voor Bidfood haar klanten. Ieder vanuit zijn of haar eigen vakkennis, samen voor het best haalbare resultaat. Bidfood begrijpt als geen ander de unieke wensen en uitdagingen van iedere foodprofessional. 

Liefde voor eten en drinken verbindt ze. En hun klantgerichtheid misschien nog wel meer. Samen bouwen ze elke dag vol trots aan de mooiste marktplaats voor foodprofessionals.

 

Aanbod Medewerker Accounting

Als Medewerker Accounting wordt je een mooie en uitdagende functie voor 36 uur per week aangeboden waarbij je de ruimte krijgt jezelf en de organisatie verder te ontwikkelen. De salarisrange bedraagt € 2.600,- tot € 2.800,- bruto per maand o.b.v. 36 uur. Het betreft een jaarcontract voor bepaalde tijd met de intentie dit om te zetten naar onbepaalde tijd. Een assessment maakt onderdeel uit van de selectieprocedure.

 

Sollicitatieprocedure Medewerker Accounting

Bidfood heeft de werving & selectie van deze vacature uitbesteedt aan Werkmandejong. Het betreft een vaste functie. Dat houdt in dat Werkmandejong de werving en selectie voor de vacature Medewerker Accounting verzorgt, waar je bij aanname in dienst treedt bij onze opdrachtgever. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Thijs Heebing of Yolanda Dellink op telefoonnummer 0318-687250.