Magazijnmedewerker (Tilburg)

Omschrijving

Bidfood is voor de vestiging in Tilburg op zoek naar een magazijnmedewerker. Het betreft een functie voor 36 uur per week.

 

De Functie

 

Als magazijnmedewerker verzamel je orders door middel van ons voicepicking-systeem. Je houdt je bezig met productiewerk en formeerwerkzaamheden. Gezamenlijk zorgen we ervoor dat alles op tijd op de juiste plek staat zodat onze chauffeurs op tijd naar onze klanten kunnen vertrekken. Je plaatst (binnengekomen) goederen op de juiste expeditie-locatie. Controleert, signaleert en lost geconstateerde afwijkingen op. Het betreft een functie in 3-ploegendienst.


 

Vereisten

Profiel

De persoon die we zoeken:

  • is flexibel en betrouwbaar;
  • heeft verantwoordelijkheidsgevoel en neemt de bedrijfsvoorschriften, veiligheidsvoorschriften, milieuvoorschriften en kwaliteitsvoorschriften in acht;
  • is fysiek in goede conditie en gebruikt het werk graag om in vorm te blijven!
  • vindt het niet erg te werken in onregelmatige dienst.

Wat biedt Bidfood

  • Bidfood biedt een afwisselende functie binnen een organisatie die volop in beweging is. 
  • Een professionele werkomgeving. 
  • Een team met fijne collega's!
  • Inschaling vindt plaats conform FSGIL-CAO.

Over Bidfood 

Bidfood maakt foodprofessionals succesvoller. Op onze online marktplaats is iedere chef, kok en ondernemer verbonden met het mooiste internationale én lokale aanbod. Eenvoudig besteld en tot in de keuken bezorgd. Onze focus ligt volledig op de professionele foodwereld: van cafetaria tot cateraar, van kantine tot zorginstelling en van hotel tot restaurant. Boven alles zijn wij een mensenbedrijf. Onze aanpak is persoonlijk. Samen zullen we ons altijd sterk maken voor onze klanten. Ieder vanuit zijn of haar eigen vakkennis, samen voor het best haalbare resultaat. Als geen ander begrijpen wij de unieke wensen en uitdagingen van iedere foodprofessional. Liefde voor eten en drinken verbindt ons. En onze klantgerichtheid misschien nog wel meer. Samen bouwen we elke dag vol trots aan de mooiste marktplaats voor foodprofessionals.

Meer informatie

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Ton Mathijssen 06-10529338.

 

 

Solliciteren

 

Herken jij jezelf in het bovenstaande profiel en wil jij je samen met ons sterk maken voor onze klanten? Solliciteer dan direct via werkenbijbidfood.nl