Logistiek Medewerker/Orderpicker (Helmond)

Omschrijving

Ter versterking van de magazijnploeg op de vestiging Helmond zijn wij op zoek naar Logistiek Medewerkers/Orderpickers.

 

De functie

Als logistiek medewerker ga je aan de hand van instructies die je ontvangt middels het voicepicking-systeem orders samenstellen. Je zoekt de juiste producten in het magazijn en plaatst ze in de rolcontainer. Is de order voor de klant compleet? Dan rijd je met de wagen de rolcontainer naar het laadpunt. Hier zorgen de formeerders ervoor dat de rolcontainer naar de juiste klant gaat. Zo kun jij direct weer op pad om de volgende order compleet te maken! De producten die je verzamelt variëren in gewicht van 2 tot 25 kg. Omdat de producten ook van vorm verschillen zijn er richtlijnen voor het stapelen. 

 

Wat biedt Bidfood? 

  • een afwisselende functie binnen een organisatie die volop in beweging is;
  • een professionele werkomgeving;
  • een team met fijne collega's;
  • inschaling vindt plaats conform FSGIL-CAO.

 

Vereisten

Profiel

De persoon die wij zoeken:

 

  • is enthousiast en begrijpt hoe belangrijk het voor onze klanten is om hun bestelling compleet en op tijd te ontvangen;
  • is flexibel (werken in wisseldiensten inclusief weekenden) en energiek;
  • werkt secuur;
  • is bereid in de vriesruimte (bij -24 graden Celsius) te werken;
  • is fysiek sterk, gemotiveerd en minimaal 18 jaar.


Over Bidfood 

Bidfood maakt foodprofessionals succesvoller. Op onze online marktplaats is iedere chef, kok en ondernemer verbonden met het mooiste internationale én lokale aanbod. Eenvoudig besteld en tot in de keuken bezorgd. Onze focus ligt volledig op de professionele foodwereld: van cafetaria tot cateraar, van kantine tot zorginstelling en van hotel tot restaurant.

 

Boven alles zijn wij een mensenbedrijf. Onze aanpak is persoonlijk. Samen zullen we ons altijd sterk maken voor onze klanten. Ieder vanuit zijn of haar eigen vakkennis, samen voor het best haalbare resultaat. Als geen ander begrijpen wij de unieke wensen en uitdagingen van iedere foodprofessional.

 

Liefde voor eten en drinken verbindt ons. En onze klantgerichtheid misschien nog wel meer. Samen bouwen we elke dag vol trots aan de mooiste marktplaats voor foodprofessionals.

 

Meer informatie

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Arjan Janssen, Teamleider Magazijn,  via telefoonnummer 0492-531477.

 

Solliciteren

Herken jij jezelf in het bovenstaande profiel en wil jij je samen met ons sterk maken voor onze klanten? Solliciteer dan direct!