Intern Accountmanager (Nieuwegein)

Omschrijving

Ter versterking van ons Salesteam zijn wij voor onze vestiging in Nieuwegein op zoek naar een Intern Accountmanager ten behoeve van de regionale horeca. Wij zoeken een passievolle en enthousiaste collega die onze klanten pro-actief van dienst wil zijn. Het betreft een fulltime (36 uur) functie.


Functie

Als een spin in het web ben je samen met je collega’s verantwoordelijk voor de ondersteuning van de buitendienst. Je draagt zorg voor de juiste planning en beheert de agenda's van de zeven accountmanagers, maakt telefonisch afspraken met bestaande klanten en vindt het een uitdaging om cross-sell- en relatiebeheergesprekken te voeren. Verder draag je zorg voor het verzamelen, selecteren, onderhouden, analyseren, samenvatten en rapporteren van commerciële data en resultaten.


De afdeling intern accountmangement bij Bidfood Nieuwegein is een jonge, dynamische en flexibele afdeling binnen Bidfood waar je de ruimte krijgt om de functie naar eigen inzicht te optimaliseren.

Vereisten

Profiel

Je bent iemand die graag een stapje extra zet en je wilt samen met je collega's het beste uit het team en jezelf halen. Je wilt nieuwe dingen leren en stopt veel energie in je werk omdat je er voldoening uit wilt halen.


De collega die we zoeken

  • beschikt over goede (telefonische) communicatieve vaardigheden;
  • heeft commercieel inzicht;
  • beschikt over een goed analytisch vermogen;
  • heeft een afgeronde MBO-opleiding richting horeca/hotelschool of commercie;
  • is representatief en gastvrij;
  • heeft een flexibele instelling;
  • heeft kennis van MS Office (Word, Powerpoint, Excel);
  • is creatief en pro-actief bezig met het verbeteren van het verkoopproces;
  • heeft affiniteit met horeca.


Over Bidfood

Bidfood maakt foodprofessionals succesvoller. Op onze online marktplaats is iedere chef, kok en ondernemer verbonden met het mooiste internationale én lokale aanbod. Eenvoudig besteld en tot in de keuken bezorgd. Onze focus ligt volledig op de professionele foodwereld: van cafetaria tot cateraar, van kantine tot zorginstelling en van hotel tot restaurant.


Boven alles zijn wij een mensenbedrijf. Onze aanpak is persoonlijk. Samen zullen we ons altijd sterk maken voor onze klanten. Ieder vanuit zijn of haar eigen vakkennis, samen voor het best haalbare resultaat. Als geen ander begrijpen wij de unieke wensen en uitdagingen van iedere foodprofessional.


Liefde voor eten en drinken verbindt ons. En onze klantgerichtheid misschien nog wel meer. Samen bouwen we elke dag vol trots aan de mooiste marktplaats voor foodprofessionals.


Solliciteren

Bidfood biedt een afwisselende functie binnen een professionele organisatie, een team fijne collega’s en aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden. Herken jij jezelf in het bovenstaande profiel en wil jij je graag samen met ons sterk maken voor onze klanten? Dan zien we jouw reactie graag tegemoet!  

Een profiel/kennistest kan onderdeel uitmaken van de sollicitatieprocedure.