Intern Accountmanager

Omschrijving

Voor onze vestiging in Schiedam zijn wij op zoek naar een intern accountmanager ten behoeve van de regionale horeca. Een passievolle en enthousiaste collega die onze klanten pro-actief van dienst wil zijn. Het betreft een fulltime functie van 36 uur.

Functie

De intern accountmanager is verantwoordelijk voor zijn/haar eigen klantengroep. In deze functie is het beheren en het verhogen van de klantwaarde jouw primaire taak. Je bewaakt de omzet en de marge binnen de gestelde normen en geeft advies. De Intern accountmanager heeft regelmatig (telefonisch) contact met bestaande relaties van Bidfood om hen te interesseren voor het uitgebreide dienstenpakket. Daarnaast biedt de intern accountmanager ondersteuning en sturing aan de buitendienst op verschillende aspecten. Zo ben je actief bezig met het voller maken van deze klantengroep, je bereidt afspraken voor en volgt deze op.

Vereisten

Profiel

De collega die we zoeken

  • beschikt over goede (telefonische) communicatieve vaardigheden en heeft commercieel inzicht;
  • heeft een afgeronde HBO-opleiding richting horeca/hotelschool of commercie;
  • is representatief en gastvrij;
  • heeft een flexibele instelling;
  • heeft kennis van MS Office (Word, Powerpoint, Excel);
  • is creatief en pro-actief bezig met het verbeteren van het verkoopproces;
  • heeft affiniteit met horeca.


Over de afdeling

De afdeling intern accountmanagement is een jonge en flexibele afdeling binnen Bidfood waarin je de ruimte krijgt om de functie naar eigen inzicht te optimaliseren. 


Over Bidfood 

Bidfood maakt foodprofessionals succesvoller. Op onze online marktplaats is iedere chef, kok en ondernemer verbonden met het mooiste internationale én lokale aanbod. Eenvoudig besteld en tot in de keuken bezorgd. Onze focus ligt volledig op de professionele foodwereld: van cafetaria tot cateraar, van kantine tot zorginstelling en van hotel tot restaurant.


Boven alles zijn wij een mensenbedrijf. Onze aanpak is persoonlijk. Samen zullen we ons altijd sterk maken voor onze klanten. Ieder vanuit zijn of haar eigen vakkennis, samen voor het best haalbare resultaat. Als geen ander begrijpen wij de unieke wensen en uitdagingen van iedere foodprofessional.


Liefde voor eten en drinken verbindt ons. En onze klantgerichtheid misschien nog wel meer. Samen bouwen we elke dag vol trots aan de mooiste marktplaats voor foodprofessionals.


Wat biedt Bidfood

Wij bieden jou een afwisselende functie binnen een professionele organisatie, een team met fijne collega’s en aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden.

 

Solliciteren

Herken jij jezelf in het bovenstaande profiel en wil jij je graag samen met ons sterk maken voor onze klanten? Dan zien we jouw reactie graag tegemoet!

Een profiel/kennistest kan onderdeel uitmaken van de sollicitatieprocedure.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.