Commercieel Medewerker Telemarketing (Nieuwegein)

Omschrijving

Wil jij de eerste stap in jouw carrière in sales zetten en ben jij op zoek naar een leuke baan? 

Heb jij een commerciële instelling en lijkt het jou leuk om de accountmanager te ondersteunen met de noodzakelijke lead afspraken door middel van telefonische acquisitie? Voor onze vestiging in Nieuwegein zijn wij op zoek naar een Commercieel Medewerker Telemarketing (32-36 uur) met doorzettingsvermogen, sterke sociale vaardigheden en een pro-actieve houding.

 

Functie:

Binnen deze functie ga jij potentiële klanten in het horecasegment benaderen om de diensten van Bidfood te promoten. Met jouw enthousiasme weet jij afspraken in te plannen voor de accountmanager, die de deal uiteindelijk rond maakt. Ook zorg jij voor een juiste verwerking in ons CRM systeem, en draag jij trots een Bidfood overhemd tijdens verschillende horecabeurzen en -evenementen.                                                            De functie kan zowel parttime als fulltime worden uitgevoerd. De uren en dagen zijn in overleg.

Vereisten

Profiel:

Jij bent iemand die graag nieuwe dingen wilt leren en voldoening uit het werk wilt halen. Daarnaast vind jij het leuk om een bijdrage te leveren aan het optimaliseren van werkprocessen op de afdeling.

 

De nieuwe collega die wij zoeken:

-       is resultaatgericht / gedreven / ambitieus;

-       in het bezit van een goede stem;

-       kan ieder standpunt respectvol ombuigen;

-       is in staat, door goed te luisteren, de behoefte van de prospect(s) te achterhalen;

-       heeft MBO+ werk- en denkniveau;

-       heeft een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;

-       en affiniteit met de horeca is een pré.

 

Over Bifood 

Bidfood maakt foodprofessionals succesvoller. Op onze online marktplaats is iedere chef, kok en ondernemer verbonden met het mooiste internationale en lokale aanbod. Eenvoudig besteld en tot in de keuken bezorgd. onze focus ligt volledig op de professionele foodwereld; van cafetaria tot cateraar, van kantine tot zorginstelling en van hotel tot restaurant.


Boven alles zijn wij een mensenbedrijf. Onze aanpak is persoonlijk. Samen zullen wij ons altijd sterk maken voor onze klanten. Ieder vanuit zijn of haar eigen vakkennis, samen voor het best haalbare resultaat. Als geen ander begrijpen wij de unieke wensen en uitdagingen van iedere foodprofessional.


Liefde voor eten en drinken verbindt ons. En onze klantgerichtheid misschien nog wel meer. Samen bouwen wij elke dag vol trots aan de mooiste marktplaats voor foodprofessionals.

 

Solliciteren:

Bidfood biedt jou:

  • Een afwisselende functie binnen een organisatie die volop in beweging is;
  • Voldoende mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen;
  • Een team met fijne collega's;
  • Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden;
  • Salaris conform FSGIL-CAO, afhankelijk van kennis en ervaring.

Informatie:

Aanvullende informatie over deze functie kun je inwinnen bij: Arjan Reijm, leidinggevende Telemarketing, Telefoonnummer 030-6071184 of per e-mail: [email protected]

 

Heb je altijd al willen werken in de wereld van eten en drinken, heb je een passie voor service en herken jij jezelf in de omschreven functie? Dan zien we jouw sollicitatie graag tegemoet!

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.