Chauffeurs gezocht (Schiedam)

Omschrijving

Onze klanten zien onze chauffeurs graag komen. En wij jou ook! Wij zoeken chauffeurs (fulltime en parttime) in en rond Schiedam.


De baan

Onze chauffeurs bezoeken dagelijks de beste restaurants  en komen ook doordeweeks in de voetbalkantine. Als chauffeur ben je verantwoordelijk voor het afleveren van eten & drinken bij restaurants, cafés, ziekenhuizen en voetbalkantines. Je rijdt in een vrachtwagen van Bidfood op vaste routes door jouw regio en maakt onze klanten tevreden met hun bestelling!


Werkzaamheden

Je start elke dag vanuit het distributiecentrum van Bidfood. Daar laad je de producten in die afgeleverd moeten worden bij onze klanten. Je controleert vooraf goed of je alle producten in de juiste hoeveelheden en kwaliteit hebt ontvangen.

Vervolgens ga je op pad en bezorg je de producten. Je gedraagt je als een goede chauffeur op de weg en krijgt (en neemt) de tijd om de producten netjes af te leveren. Service staat hierbij voorop en tijd voor een kop koffie bij de klant is er zeker. Aan het einde van je werkdag lever je de vrachtwagen netjes af op het distributiecentrum en lever je de bijgehouden rapportages in bij je teamleider.


Vereisten

Profiel

De chauffeur die we zoeken:

  • heeft een geldig rijbewijs C met code 95;
  • beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift;
  • is technisch voldoende onderlegd om kleine reparaties aan de vrachtwagen uit te voeren;
  • heeft verantwoordelijkheidsgevoel en is betrouwbaar.


Wat biedt Bidfood

  • Goed materiaal. De vrachtwagen, rolcontainers en andere materialen zijn van de juiste kwaliteit.
  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden.
  • Wettelijk verplichte nascholing (code 95) op kosten van Bidfood.
  • Een professionele werkomgeving. Bidfood barst van de ervaring op het gebied van chauffeursdiensten en helpt je graag in jouw ontwikkeling als chauffeur.
  • Een team met fijne collega's.


Over Bidfood

Als dé online marktplaats in food richten wij ons volledig op de professionele foodwereld: van restaurant tot hotel, van cafetaria tot cateraar en van kantine tot zorginstelling. Met succes. Want wij groeien harder dan de markt. 


Hoe meer klanten in onze webshop hun bestelling plaatsen, hoe meer chauffeurs er nodig zijn om al die bestellingen te bezorgen. Daarom zijn wij op zoek naar chauffeurs met rijbewijs C die het niet erg vinden om dagelijks te stoppen bij de beste restaurants, of de gezelligste sportkantines.


Solliciteren

Herken jij jezelf in het bovenstaande profiel en wil jij je samen met ons sterk maken voor onze klanten? Dan zien we jouw reactie graag tegemoet.