Bijrijders, die graag chauffeur willen worden! (Nieuwegein)

Omschrijving

Onze klanten zien onze chauffeurs en bijrijders graag komen. En wij jou ook! Wij zoeken bijrijders voor in en rond Nieuwegein. Bijrijders die ook graag willen doorstromen naar functie van chauffeur. 

 

Onze bijrijders bezoeken dagelijks de beste restaurants en komen ook doordeweeks in de voetbalkantine. Als bijrijder ben je verantwoordelijk voor het afleveren van eten en drinken bij restaurants, cafés, ziekenhuizen en voetbalkantines. Samen met de chauffeur rijdt je in een vrachtwagen van Bidfood op vaste routes door jouw regio en maakt onze klanten blij met hun bestelling!

 

Je werkt altijd samen met een chauffeur en het is aan jullie om het in de auto tijdens het rijden gezellig te maken!.

 

Functie:

Je start (samen met de chauffeur) elke dag vanuit het distributiecentrum van Bidfood. Daar laad je de producten in die afgeleverd moeten worden bij onze klanten. Je controleert vooraf goed of je alle producten in de juiste hoeveelheden en kwaliteit hebt ontvangen.

 

Vervolgens ga je weg op met je vrachtwagen en bezorg je de bestellingen. Je gedraagt je als een goede bijrijder op de weg en krijgt (en neemt) de tijd om de producten netjes af te leveren. Klantgerichtheid staat hierbij voorop! Tijd voor een kop koffie/ broodje bij de klant is er zeker. Aan het einde van je werkdag lever je samen met de chauffeur de vrachtwagen netjes af op het distributiecentrum en lever je de bijgehouden rapportages in bij je teamleider

 

Vereisten

Profiel:

De nieuwe collega bijrijder die wij zoeken:

-    heeft een geldig rijbewijs B;

-    beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift;

-    is technisch voldoende onderlegd om kleine reparaties aan de vrachtwagen uit te voeren;

-    heeft verantwoordelijkheidsgevoel en is betrouwbaar;

-    is minimaal 4 dagen per week beschikbaar;

-    bereidheid om op de zaterdagen te werk (conform een rooster).

 

Over Bifood 

Bidfood maakt foodprofessionals succesvoller. Op onze online marktplaats is iedere chef, kok en ondernemer verbonden met het mooiste internationale en lokale aanbod. Eenvoudig besteld en tot in de keuken bezorgd. onze focus ligt volledig op de professionele foodwereld; van cafetaria tot cateraar, van kantine tot zorginstelling en van hotel tot restaurant.

 

Boven alles zijn wij een mensenbedrijf. Onze aanpak is persoonlijk. Samen zullen wij ons altijd sterk maken voor onze klanten. Ieder vanuit zijn of haar eigen vakkennis, samen voor het best haalbare resultaat. Als geen ander begrijpen wij de unieke wensen en uitdagingen van iedere foodprofessional.

 

Liefde voor eten en drinken verbindt ons. En onze klantgerichtheid misschien nog wel meer. Samen bouwen wij elke dag vol trots aan de mooiste marktplaats voor foodprofessionals.

 

Solliciteren:

Bidfood biedt jou:

-     Goed materiaal! De vrachtwagen, rolcontainers en andere materialen zijn van de juiste kwaliteit;

-     Een professionele werkomgeving. Bidfood barst van de ervaring op het gebied van chauffeursdiensten en        helpt jou graag verder in jouw ontwikkeling zoals doorgroeien als chauffeur;

-     Mogelijkheid tot het halen van rijbewijs C en code 95 op kosten van Bidfood;

-     Een functie als bijrijder waarbij je ’s avonds op tijd thuis bent;

-     Een afwisselende functie binnen een organisatie die volop in beweging is;

-     Voldoende mogelijkheden om jezelf de te ontwikkelen;

-     Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden;

-     Een team met fijne collega's;

-     Salaris conform FSGIL cao, afhankelijk van kennis en ervaring.

 

Informatie:

Aanvullende informatie voor deze functie kunt u inwinnen bij: Dhr. E. Vermeulen, hoofd transport, telefoonnummer 030-6071178 of per e-mail: [email protected]

 

Herken jij jezelf in de omschreven functie? Dan zien wij jouw reactie graag tegemoet!.