Michele van Boekel

Assistent Buyer

Michele van Boekel

Ik ben Michèle, 28 jaar en ik woon in Ede. Vorig jaar mei ben ik bij Bidfood gestart op de inkoopafdeling als Assistent Buyer. In deze functie ben ik samen met de Inkoper verantwoordelijk voor een categorie. Op dit moment bestaat mijn categorie uit het diepvries- en kaasassortiment. Ik heb contact met leveranciers over de inzet van promotiebudgetten, lever de juiste gegevens aan zodat er nieuwe artikelen en leveranciers aangemaakt kunnen worden op de website en pak vragen op vanuit andere afdelingen en vestigingen die te maken hebben met het assortiment.

Bidfood geeft je de kans om jezelf te ontwikkelen. Je krijgt veel vrijheid: initiatief nemen wordt aangemoedigd. Ook zit er veel afwisseling in de werkzaamheden. Daarnaast hangt er een goede en informele sfeer op mijn afdeling.

Qua eten vind ik eigenlijk alles lekker! Wanneer er vrienden langskomen ga ik graag aan de slag in de keuken maar ik vind het ook heerlijk als er voor mij gekookt wordt. Een borrel is niet compleet zonder dat er wat lekkers op tafel staat en wanneer ik ergens ga eten kan ik niet wachten tot het gerecht uitgeserveerd wordt.

Ontmoet ook andere collega’s

Lees waarom zij met plezier naar hun werk gaan