Joris Dijkstra

Accountmanager

Joris Dijkstra

Hoi, ik ben Joris Dijkstra, werkzaam bij Bidfood Hoofddorp als accountmanager. Ik ben 30 jaar en woon in Amsterdam. Daarvoor woonde ik in Groningen, waar ik bedrijfskunde studeerde. Toen ik bij Bidfood startte was dat in de rol van intern accountmanager. Een leuke en veelzijdige startersfunctie, want je leert de organisatie in die rol heel snel kennen. Als team waren we verantwoordelijk voor een klein rayon. Ik ondersteunde de buitendienst en droeg bij aan marketingactiviteiten. Nu ben ik als accountmanager verantwoordelijk voor het genereren van nieuwe klanten en het onderhouden van een goede relatie met bestaande klanten.

Daarnaast is er is ook ruimte voor andere werkzaamheden. Bidfood is een vooruitstrevend bedrijf en biedt werknemers veel mogelijkheden. Zo houd ik me bezig met projecten rondom maatschappelijk verantwoord ondernemen of samenwerkingen met ROC koksopleidingen. Daar zitten immers onze klanten van de toekomst. Omdat ik in mijn baan veel afwisseling en vrijheid heb, ga ik elke dag met positieve energie naar mijn werk.

In mijn studententijd had ik al een klein cateringbedrijf, want ik ben gek op koken. Ik vind het dan ook prachtig om mijn klanten met hun menukaart te helpen, mee te denken over nieuwe gerechten of tijdens beurzen en evenementen te koken voor bezoekers. Mijn favoriete keuken is de Italiaanse, met de traditionele spaghetti bolognese als lievelingsgerecht.

Ontmoet ook andere collega’s

Lees waarom zij met plezier naar hun werk gaan