Jonny Zwaan

Chauffeur

Jonny Zwaan

Ik ben Jonny Zwaan, chauffeur bij Bidfood Emmen sinds oktober 1999. Ik ben getrouwd met Dianne en wij hebben twee kinderen, Ilse van 7 jaar oud en Tim van 6 jaar oud. Ik woon al meer dan 30 jaar in Sleen, en voetbal al net zo lang bij de V.V. Sleen. Via een kennis ben ik destijds aan mijn baan bij Bidfood gekomen. Ik ben er een beetje ingerold, maar het bevalt nog steeds. Ik hou van de horeca, om zelf te genieten van lekker eten, maar ik heb ook vele bardiensten gedraaid.

Al jaren rijd ik een vaste route vanuit Emmen richting Coevorden, Hardenberg en Ommen. In die tijd heb ik een band opgebouwd met vele vaste klanten. Ook de nieuwe klanten die je een hun zaak ziet opbouwen zijn erg leuk om te helpen. Naast het leveren van hun bestelling geef ik ze soms tips.

Als het op eten aankomt lust ik bijna alles. In de winter regelmatig stamppot en stoofpotjes, in de lente verse asperges. Maar op zijn tijd een pizza of een patatje sla ik ook niet af. Daarom is de diversiteit in ons klantenbestand ook zo mooi. Je komt in restaurants, lunchrooms en cafetaria’s en zo doe je overal wel eens wat inspiratie op.

Ontmoet ook andere collega’s

Lees waarom zij met plezier naar hun werk gaan