Annemieke Theloosen

Junior Buyer

Annemieke Theloosen

Ik ben Annemieke en ik ben 28 jaar. Samen met mijn vriend woon ik in Arnhem. Ik werk twee jaar bij Bidfood en daarnaast studeer ik parttime bedrijfskunde aan de Universiteit van Amsterdam. Als Junior Buyer ben ik verantwoordelijk voor een eigen categorie binnen het totale assortiment van Bidfood. Ik stem condities af met leveranciers en zorg voor een effectieve vermarkting van producten, door bijvoorbeeld in overleg met leveranciers promoties rond een product in te zetten.

De dynamische wereld waarin Bidfood zich bevindt vormt elke dag weer een uitdaging. De inspiratie die wij onze klanten bieden en onze sterke positie in de markt maken Bidfood voor mij tot een interessante partij. Bidfood biedt daarnaast veel kansen om jezelf te ontwikkelen, iets wat in deze tijd echt een must is.

In mijn vrije tijd ben ik vaak met vrienden en vriendinnen te vinden op festivals of in restaurants. Ik ben enorm dol op eten dat je kunt delen. Zodra de tafel vol staat met allerlei lekkernijen, ben ik in mijn element. Als wij met vrienden eten, is het altijd de kunst om iets bijzonders neer te zetten, met daarbij een wijntje met een verhaal.

Ontmoet ook andere collega’s

Lees waarom zij met plezier naar hun werk gaan