Over Sales

“Hard werken zit in het DNA van onze klanten, én in dat van ons.”

Binnen de afdeling Sales hebben we één missie: Bidfood in contact brengen met foodprofessionals. Onze accountmanagers zetten dagelijks alles op alles om nieuwe klanten enthousiast te maken voor Bidfood. Het telemarketingteam draagt hieraan bij door prospects te bellen en te interesseren voor een samenwerking. 

Wij geloven dat we samen succes bereiken door met passie en hard werken de beste service te bieden. We durven anders te denken en stellen onszelf steeds de vraag hoe we onze klanten kunnen verrassen. De binnen- en buitendienst werken samen aan het doel bestaande klanten tevreden te houden. Het hele team denkt mee over de wensen en uitdagingen van elke klant. Zo zijn we in staat om het rendement van onze relaties te verbeteren. Die persoonlijke aanpak vinden wij heel belangrijk en wordt door klanten gewaardeerd. Niet gek dus, dat Bidfood steeds groter wordt in de horeca.

Wist je dat

Leuk om te weten over de afdeling sales

  • Bidfood maakt jaar na jaar een aanzienlijke groei door in de horecamarkt.
  • Bidfood is elk jaar groots aanwezig op de Horecava.
  • Tijdens vier dagen Horecava ontvangen we zo'n 18.000 relaties die we allemaal ontvangen met een hapje, drankje en persoonlijk gesprek.

 

 

Sales vacatures

Kom jij ons team versterken?

Ontmoet je Bidfood collega’s

Lees waarom zij met plezier naar hun werk gaan