Over Magazijn

“Werken in teamverband maakt je sterker.”

De teamplayers in onze magazijnen vormen een onmisbare schakel in het totale bedrijfsproces van Bidfood. Zij zorgen er samen voor dat de bestellingen die onze klanten plaatsen, netjes en compleet worden klaargezet voor transport. Elke dag opnieuw. Typerend voor het werk in onze magazijnen is de saamhorigheid tussen collega’s. Als een hecht team ondersteunen we elkaar, om het werk zo goed mogelijk te kunnen uitvoeren.

Het magazijnproces bestaat uit drie onderdelen: inbound, outbound en formeren. Bij inbound houd je je bezig met inkomende goederen. Wat onze leveranciers ons brengen moet op de juiste plaats in het magazijn worden geplaatst. Outbound omvat het proces van orders verzamelen. Formeren zorgt er ten slotte voor dat de orders die de verschillende magazijnen verlaten, samenkomen op de juiste route naar de juiste klant.

Wist je dat...

Leuk om te weten over de afdeling magazijn

  • Er zijn drie typen magazijnen met verschillende temperaturen. In de koelruimtes is het 2 graden, in de diepvries zelfs -23 graden. Droge kruidenierswaren worden bij 15 graden opgeslagen.
  • In onze magazijnen zijn dag en nacht ploegen aan het werk. Ook op zondag. De magazijnen van Bidfood sluiten slechts enkele uren per week.
  • Bidfood Hoofddorp is Bekend Leverancier Luchthavenbenodigdheden. We leveren voor 85% de horeca achter de douane. Dit doen we 7 dagen in de week in de ochtend en avond. Als medewerker van Bidfood Hoofddorp heb je daarom ook je VOG nodig en een cursus Medewerker Luchthaven.

Magazijn vacatures

Kom jij ons team versterken?

Ontmoet je Bidfood collega’s

Lees waarom zij met plezier naar hun werk gaan