Over Chauffeurs

“Wij leveren. Altijd. En overal.”

Als chauffeur bij Bidfood ben je dagelijks onderdeel van de wereld van food en foodprofessionals. Wij vormen de laatste schakel in het bedrijfsproces en zorgen dat bestellingen op tijd bij onze klanten aankomen. Door de ogen van de klant zijn wij Bidfood: de mensen die hen elke dag brengen wat ze nodig hebben. Altijd met een glimlach.

Het maakt onze dag goed als we onze klanten van dienst kunnen zijn. Zonder ingrediënten en keukenbenodigdheden kunnen foodprofessionals hun werk niet doen. Dat weten wij als geen ander. Daarom is het ons hoogste doel om altijd en overal te leveren. Als team willen we de verwachting van klanten het liefst overtreffen. Dat doen we bijvoorbeeld door drie soorten goederen in één keer te bezorgen: kruidenierswaren, gekoelde versproducten en diepvriesproducten. Een uitkomst voor klanten én beter voor het milieu.

Naast het harde werken, is er ruimte voor gezelligheid op het werk en blijft er genoeg tijd over voor gezin en vrienden. Flexibele werktijden en op tijd thuis kunnen zijn, horen daarbij.

Wist je dat...

Leuk om te weten over de afdeling transport

  • Ons wagenpark bestaat uit zo’n 350 vrachtwagens die dagelijks aan gemiddeld 25.000 klanten leveren.
  • Onze vrachtwagens kunnen 12 tot 36 rolcontainers vervoeren.
  • Bidfood beschikt over 3 van de eerste volledig elektrische vrachtwagens. Je kunt ze zien rijden in Amsterdam.
  • Onze klanten willen over het algemeen alleen tussen 7 en 11 uur ‘s ochtends beleverd worden.

Chauffeurs vacatures

Kom jij ons team versterken?

Ontmoet je Bidfood collega’s

Lees waarom zij met plezier naar hun werk gaan