Over Buying

“Het mooiste en meest complete aanbod voor onze klanten.”

Wij weten als geen ander dat foodprofessionals hun gasten de beste producten willen serveren. Ons team van inkopers is erop gebrand die producten te vinden. Bij leveranciers over de hele wereld, maar ook in eigen land. Wij verbinden de chef, de kok en de ondernemer met ons netwerk van leveranciers. In de webshop komt al het aanbod samen en kan de foodprofessional precies dat vinden wat hij zoekt.

Onze contacten met leveranciers zijn heel belangrijk. Maar we hebben dagelijks evenveel contact met onze collega’s van andere afdelingen en vestigingen. Met Voorraadbeheer stemmen we af dat er voldoende producten binnenkomen en klaarliggen voor levering aan de klant. De collega’s van Databeheer sturen we voor elk artikel de juiste productinformatie toe, zodat klanten in de webshop kunnen lezen waar een product vandaan komt en hoe het wordt gemaakt. Die transparantie is belangrijk, want iedereen wil weten wat er op zijn bord ligt.

Wist je dat...

Leuk om te weten over de afdeling Buying

  • Wij doen zaken met zo’n 800 leveranciers, waaronder 125 Nederlandse boeren en telers.
  • Het grootste deel van onze versproducten kopen wij rechtstreeks in bij de bron. Groenten en fruit komen daarom vers van het land.
  • Ons assortiment omvat zo’n 50.000 artikelen van A-merken en huismerken.

Buying vacatures

Kom jij ons team versterken?

Ontmoet je Bidfood collega’s

Lees waarom zij met plezier naar hun werk gaan