Verkoopmedewerker Non-Food

Omschrijving

Ter versterking van onze afdeling non-food in Tilburg zijn wij op zoek naar een fulltime (36 uur p.w.) enthousiaste verkoopmedewerker.


De functie

Als verkoopmedewerker draag je zorg voor de (telefonische) verkoop van non-food, het optimaal administratief afhandelen van klantorders alsook het informeren van de klant omtrent producten, alternatieven etc. Je hebt persoonlijk contact met klanten door actieve verkoop van non-food artikelen aan klanten die onze showroom bezoeken.


Wat biedt Bidfood? 

  • Bidfood biedt een afwisselende functie binnen een organisatie die volop in beweging is. 
  • Een professionele werkomgeving. 
  • Een team met fijne collega's!
  • Inschaling vindt plaats conform FSGIL-CAO.

 

Vereisten

Profiel

De persoon die we zoeken

  • is communicatief vaardig met een actieve en resultaatgerichte instelling;
  • is representatief en klantgericht;
  • heeft een afgeronde MBO opleiding in een commerciële richting;
  • heeft relevante verkoop ervaring en affiniteit met horeca.


Over Bidfood 

Bidfood maakt foodprofessionals succesvoller. Op onze online marktplaats is iedere chef, kok en ondernemer verbonden met het mooiste internationale én lokale aanbod. Eenvoudig besteld en tot in de keuken bezorgd. Onze focus ligt volledig op de professionele foodwereld: van cafetaria tot cateraar, van kantine tot zorginstelling en van hotel tot restaurant.

Boven alles zijn wij een mensenbedrijf. Onze aanpak is persoonlijk. Samen zullen we ons altijd sterk maken voor onze klanten. Ieder vanuit zijn of haar eigen vakkennis, samen voor het best haalbare resultaat. Als geen ander begrijpen wij de unieke wensen en uitdagingen van iedere foodprofessional.

Liefde voor eten en drinken verbindt ons. En onze klantgerichtheid misschien nog wel meer. Samen bouwen we elke dag vol trots aan de mooiste marktplaats voor foodprofessionals.


Meer informatie

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Manon Mathijssen via 013 581 27 12.


Solliciteren

Herken jij jezelf in het bovenstaande profiel en wil jij je samen met ons sterk maken voor onze klanten? Solliciteer dan direct!