Commercieel Medewerker Binnendienst

Omschrijving

Voor onze vestiging in Nieuwegein zijn wij op zoek naar een commerciële (administratieve) medewerker binnendienst. Het betreft een parttime functie voor 24 uur per week.

Functie

Als commercieel medewerker bij de binnendienst heb je een administratieve rol en vorm je, samen met je collega’s, een ijzersterk salesteam. Jij bent medeverantwoordelijk voor het onderhouden van goede klantrelaties. Je bent iemand die graag een stapje extra zet en je wilt samen met het team het beste uit het team en jezelf halen. Je wilt nieuwe dingen leren en stopt veel energie in je werk omdat je er voldoening uit wilt halen.

Werkzaamheden

Als commercieel medewerker bestaan je primaire taken uit:

  • het uitwerken van offertes voor prospects;
  • het oppakken van actiepunten n.a.v. de bezoeken van de accountmanagers;
  • het maken van statistiekoverzichten en rapportages.

Vereisten

Profiel

De collega die we zoeken heeft

  • een afgeronde MBO opleiding, bij voorkeur richting horeca (hotelschool) of sales
  • affiniteit met food en horeca
  • een commerciële drive en instelling
  • een sterk analytisch en snel-lerend vermogen
  • veel kennis en ervaring met Excel

Bovendien ben je resultaat- en marktgericht.

Over de afdeling

De commerciële binnendienst is een jonge, dynamische en flexibele afdeling waar je de ruimte krijgt om de functie naar eigen inzicht te optimaliseren.

Over Bidfood 

Bidfood maakt foodprofessionals succesvoller. Op onze online marktplaats is iedere chef, kok en ondernemer verbonden met het mooiste internationale én lokale aanbod. Eenvoudig besteld en tot in de keuken bezorgd. Onze focus ligt volledig op de professionele foodwereld: van cafetaria tot cateraar, van kantine tot zorginstelling en van hotel tot restaurant.

 

Boven alles zijn wij een mensenbedrijf. Onze aanpak is persoonlijk. Samen zullen we ons altijd sterk maken voor onze klanten. Ieder vanuit zijn of haar eigen vakkennis, samen voor het best haalbare resultaat. Als geen ander begrijpen wij de unieke wensen en uitdagingen van iedere foodprofessional.

 

Liefde voor eten en drinken verbindt ons. En onze klantgerichtheid misschien nog wel meer. Samen bouwen we elke dag vol trots aan de mooiste marktplaats voor foodprofessionals.

Wat biedt Bidfood

Wij bieden jou een afwisselende functie binnen een professionele organisatie, een team met fijne collega’s en aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden.

Solliciteren

Herken jij jezelf in het bovenstaande profiel en wil jij je graag samen met ons sterk maken voor onze klanten? Dan zien we jouw reactie graag tegemoet! 


Een profiel- of kennistest kan onderdeel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

 
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.