CMB medewerker Angliss Chinees sprekend

Omschrijving

Voor onze vestiging in Nieuwegein is Bidfood op zoek naar een commercieel medewerker binnendienst Angliss. Angliss is het platform voor de Chinese cafetariahouders in Nederland. Het betreft een fulltime functie voor 36 uur per week


Functie

In deze fulltime functie ben je het aanspreekpunt voor onze Chinese klanten. Als commercieel medewerker binnendienst heb je een commerciële en dienstverlenende instelling. Samen met de accountmanager bouw je een goede klantrelatie op en kun je gemakkelijk inspelen op verkoopsignalen. Je adviseert onze klanten, zorgt voor de opvolging van vragen en regelt allerlei zaken. 

Je spreekt Chinees en hebt ervaring in een soortgelijke functie. Je vindt het leuk om in een team te werken maar gaat ook gemakkelijk zelfstandig aan de slag.

Vereisten

Profiel:

De persoon die we zoeken:

  • Heeft een goede beheersing van het Nederlands en Mandarijn Chinees in woord en geschrift
  • Heeft MBO-4 diploma, bij voorkeur in de commerciële richting
  • Heeft een flexibele en klantgerichte instelling
  • Heeft oplossingsgericht denkvermogen en goede communicatieve vaardigheden
  • Heeft een commercieel denkvermogen
  • Kennis van MS Office
  • Ervaring in de horeca branche is een pre.

 

Wat biedt Bidfood

Wij bieden een zeer afwisselende functie binnen een organisatie die volop in beweging is. Inschaling vindt plaats conform GIL-CAO en is afhankelijk van kennis en ervaring.


Over Bidfood

Bidfood maakt foodprofessionals succesvoller. Op onze online marktplaats is iedere chef, kok en ondernemer verbonden met het mooiste internationale én lokale aanbod. Eenvoudig besteld en tot in de keuken bezorgd. Onze focus ligt volledig op de professionele foodwereld: van cafetaria tot cateraar, van kantine tot zorginstelling en van hotel tot restaurant.


Boven alles zijn wij een mensenbedrijf. Onze aanpak is persoonlijk. Samen zullen we ons altijd sterk maken voor onze klanten. Ieder vanuit zijn of haar eigen vakkennis, samen voor het best haalbare resultaat. Als geen ander begrijpen wij de unieke wensen en uitdagingen van iedere foodprofessional.

Liefde voor eten en drinken verbindt ons. En onze klantgerichtheid misschien nog wel meer. Samen bouwen we elke dag vol trots aan de mooiste marktplaats voor foodprofessionals.


Solliciteren

Herken jij jezelf in het bovenstaande profiel en wil jij je samen met ons sterk maken voor onze klanten? Dan zien we jouw reactie graag tegemoet.