Chauffeurs gezocht (Hengelo)

Omschrijving

Voor onze vestiging Hengelo zijn wij op zoek naar chauffeurs. We zoeken iemand met een geldig rijbewijs C en met code 95.


Functie

Als chauffeur ben je verantwoordelijk voor het afleveren van eten en drinken bij restaurants, cafés, ziekenhuizen en voetbalkantines. Je rijdt in een vrachtwagen van Bidfood op vaste routes door jouw regio en maakt onze klanten tevreden met hun bestelling!


Werkzaamheden


Je start elke dag vanuit het distributiecentrum van Bidfood. Daar laad je de producten in die afgeleverd moeten worden bij onze klanten. Je controleert vooraf goed of je alle producten in de juiste hoeveelheden en kwaliteit hebt ontvangen.


Vervolgens ga je op pad en bezorg je de producten. Je gedraagt je als een goede chauffeur op de weg en krijgt (en neemt) de tijd om de producten netjes af te leveren. Service staat hierbij voorop en tijd voor een kop koffie bij de klant is er zeker. Aan het einde van je werkdag lever je de vrachtwagen netjes af op het distributiecentrum en lever je de bijgehouden rapportages in bij je teamleider.

Vereisten

Profiel


De chauffeur die we zoeken:

  • heeft een geldig rijbewijs C met code 95;
  • beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift;
  • is technisch voldoende onderlegd om kleine reparaties aan de vrachtwagen uit te voeren;
  • heeft verantwoordelijkheidsgevoel en is betrouwbaar;
  • is minimaal 5 dagen per week beschikbaar.


Wat biedt Bidfood

  • goed materiaal. De vrachtwagen, rolcontainers en andere materialen zijn van de juiste kwaliteit;
  • uitstekende arbeidsvoorwaarden;
  • een professionele werkomgeving. Bidfood barst van de ervaring op het gebied van chauffeursdiensten en helpt je graag in jouw ontwikkeling als chauffeur;
  • een team met fijne collega's.


Over Bidfood

Bidfood maakt foodprofessionals succesvoller. Op onze online marktplaats is iedere chef, kok en ondernemer verbonden met het mooiste internationale én lokale aanbod. Eenvoudig besteld en tot in de keuken bezorgd. Onze focus ligt volledig op de professionele foodwereld: van cafetaria tot cateraar, van kantine tot zorginstelling en van hotel tot restaurant.


Boven alles zijn wij een mensenbedrijf. Onze aanpak is persoonlijk. Samen zullen we ons altijd sterk maken voor onze klanten. Ieder vanuit zijn of haar eigen vakkennis, samen voor het best haalbare resultaat. Als geen ander begrijpen wij de unieke wensen en uitdagingen van iedere foodprofessional.

Liefde voor eten en drinken verbindt ons. En onze klantgerichtheid misschien nog wel meer. Samen bouwen we elke dag vol trots aan de mooiste marktplaats voor foodprofessionals.

Solliciteren

Meer informatie over deze functie kun je inwinnen bij Sylvia Exterkate, afdeling P&O via sylvia.exterkate@bidfood.nl of via Jan Wermelink, Teamleider Transport via jan.wermelink@bidfood.nl.


Herken jij jezelf in het bovenstaande profiel en wil jij je samen met ons sterk maken voor onze relaties? Dan zien we jouw reactie graag tegemoet.